Europe- 12 points



Septembrie:

1. Lansarea proiectului in cadrul cons. profesoral, cons. de administratie

2. Lansarea proiectului in mass media (TV)- Emisiunea Tirigong- TELEM- Iasi


3. Publicare anunt pe blogul scolii

Octombrie:


1. Stabilirea/ selectarea membrilor echipei de proiect

2. Organizarea/ selectarea grupului de elevi

3. Repetitii 


4. Realizarea materialelor de prezentare in vederea participarii la reuniunea de proiect

5. Participarea la Reuniune de informare şi consiliere pentru beneficiarii de proiecte de parteneriat strategic pe domeniul şcolar – proiecte doar ȋntre şcoli,  ANPCDEFP, Bucureşti, 21.10.2014


    Agenda de lucru:
                              9.30-10.00 Inregistrarea participanţilor
                              10.00-12.00 Implementarea proiectului
                              12.00-12.30 Intrebări şi răspunsuri
                              12.30-13.00 Pauza de prȃnz
                              13.00-14.30 Instrumentul de mobilitate

 

Noiembrie:

1. Participare reuniune de proiect Berlin, 6-9 .09.2014


3.A1 Pregatirea cutiilor muzicale continand:
a) o poveste tipic național în limba engleză, în legătură cu muzica  și un personaj din această poveste (o jucărie)
b) informații despre țara și școala de broșuri sau prezentări
c) un mic cadou pentru fiecare școală
d) un jurnal în care salutări pot fi scrise salutări
e) un test de sunet: o înregistrare făcută în școală și / sau orașul cu sunete tipice.

4.  Spectacol in scoala cu ocazia Cercului Pedagogic al consilierilor Educativi

Decembrie:

1. Organizare concert- lansare proiect


2. A2 Inregistrarea unui CD cu 3 colinde traditionale si trimiterea lui catre fiecare tara partenera.Votarea colindelor preferate si realizarea CD-ului: “Our favourite European Christmas songs”

Ianuarie:

1. A3 Start de parteneriate intre  clase

2.A3 înregistrarea în eTwinning pentru a garanta un acces ușor la rezultatele proiectului și pentru a facilita comunicarea cu partenerii

Permanent:
Activitati de diseminare

Alte activitati:
A4) cântece populare și dansuri populare pe CD / DVD: Similar cu CD-ul de Crăciun, elevii din toate școlile aleg, învața și trimit cântece populare și dansuri pe CD / DVD insotite de partituri și instrucțiuni pentru dansuri , astfel încât acestea să poată fi folosite la orele de muzică.

A5) De-a lungul proiectului vor fi organizate spectacole de muzică învățata de la țările partenere. Copiii prezinta aceste spectacole în comunitatea școlară/ locala și promoveaza, astfel, programul Erasmus și ideea europeană.

A6) Concurs despre imnele nationale: Elevii învață despre imnele naționale/ cel european în timpul lecțiilor de muzică și rezolva un test care poate fi folosit on-line pe paginile școlilor. Imaginile vor fi incarcate pe platforma eTwinning.

A7) Proiect despre muzica pop: Copiii vor realiza proiecte in limba engleza despre cântăreții lor favoriti / grupuri muzicale etc Ei vor schimba idei și vor discuta cu privire la acestea pe platforma eTwinning ; vor realiza prezentări, chestionare și / sau videoclipuri. Copiii vor fi implicați în planificarea aceastei activitati și vor fi încurajati să lucreze cât mai independent posibil.

A8) Proiect despre  Compozitorii Nationali: Copiii vor face o prezentare in PPT despre compozitorii celebri din țara lor pentru a fi încărcata în eTwinning și folosita în orele de muzică din toate școlile

A9) Proiect despre Cantece cu Numerele pentru copiii mai mici: fiecare țara are un număr de melodii pentru copiii mici. Acestea vor fi înregistrate și încărcate, astfel încât elevii din toate școlile pot afla numerele în alte limbi.

A10) Flashmob Dance: Copiii din toate școlile vor învăța si vor efectua același dans ca un flashmob, dacă este posibil, la aceeași dată, în același timp. Acest lucru va fi filmat și centralizat ca produs final. De asemenea, copiii vor scrie un articol de ziar despre acest lucru care să fie trimis la un ziar local și afișat în școală.

A11) Proiect despre Instrumente muzicale: Copiii vor cerceta și prezenta un instrument muzical din propria lor țară cu imagini, istorie și sunet. Acest lucru poate fi realizat în PPT sau în alt mod, in functie de alegerea elevilor. Rezultatele urmează să fie puse pe platforma eTwinning.

A12) Pregătirea pentru Concursul Cantecului European: Copiii compun muzică pentru concurs. Ei planifica spectacolul, vor realiza design-ul  costumelor si decoratiunile și vor scrie invitații și reclame. Din nou, elevii vor fi implicați în pregătirea și planificarea activității cât mai mult posibil. Scopul nostru este de a organiza un juriu cu reprezentanți din toate țările, pentru a organiza un eveniment cât mai apropiat de cel real, Eurovision Song Contest.

A13) Eveniment: Concursul european de muzică. Acest eveniment va avea loc în același timp în toate școlile și va fi transmis prin webcam. Juriul da voturile și concursul va fi "difuzat" în toate școlile. Evenimentul va fi diseminat în articole de ziar și pe site-ul școli și va fi inregistrat pe un DVD.

No comments:

Post a Comment

Asteptam parerile si sugestiile dvs.