Saturday, July 12, 2014

Proiectul National Curcubeul Schimbarii

In data de 10.07.2014 la Gradinita cu PN Podu Iloaiei a avut loc activitatea intitulata Focus Grup in cadrul Proiectului National "Curcubeul Schimbarii". Avand ca participanti atat invitati de la institutiile partenere: Scoala Gimnaziala"Al. I. Cuza", Primaria Podu Iloaiei, Biblioteca Dan Laurentiu, Unitatea medico- sociala cat si parinti ai elevilor implicati in proiect,
activitatea constat intr-o trecere in revista a activitatilor din primul an de proiect prin prezentarea a doua materiale in power point urmata de o scurta dezbatere a celor participanti. Activitatea s-a incheiat prin completarea unor chestionare de satisfactie de catre beneficiari, parteneri, parinti.


Sunday, July 6, 2014

Condoleante

Cu adanca durere in suflet conducerea scolii, colegii si elevii de la Scoala Gimnaziala "Al. I. Cuza" regreta stingerea fulgeratoare a domnului profesor IOAN TANASOAIE. Avand o cariera didactica indelungata, domnul profesor si-a pus amprenta asupra generatiilor de elevi atat in calitate de cadru didactic cat si ca diriginte.
Trupul neinsufletit va fi depus luni in casa parinteasca din satul Cositeni- Podu Iloaiei, inmormantarea avand loc in cursul zilei de marti.
Condoleante sotiei, cadru didactic in scoala noastra si intregii familii indoliate in aceste momente dureroase.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!